Termékek Menü
0

Különleges, kerámia bevonatos sütőforma

Szeretnéd a családtagjaidat különleges formájú süteményekkel meglepni? Eleged van abból, hogy az üzletekben folyton olyan süteményt, tortát vásárolsz meg, amely telis tele van adalékanyagokkal? Akkor azt javasoljuk, hogy szerezz be otthonra néhány különleges sütőformát! A sütőforma segítségével igazán egyedi süteményeket, tortákat készíthetsz el.

A kerámia sütőforma például kiváló minőségű bevonatának köszönhetően megakadályozza még azt is, hogy a sütemények leégjenek a formában. Talán eddig éppen az tartott vissza az otthoni sütögetéstől, hogy a készített sütemény beleég a formába? Akkor mától ettől nem kell félned, hiszen a kerámia bevonatos sütőforma akár zsiradék használata nélkül is tapadásmentes maradhat. Ennek köszönhetően, a kerámia sütőformák előnyei közé sorolhatjuk azt is, hogy a zsiradék használata nélkül készített sütemények sokkal egészségesebbek lehetnek. A kerámia sütőformák mosogatása is gyerekjáték lehet, hiszen, ha a sütemény nem ég le, alig-alig kell csak megtakarítanod a formát.

A kerámia bevonat ugyanis, olyan különleges nanotechnológiai eljárással kerül a sütőforma felületére, amely teljesen egyenletes és vékony felületet hoz létre. Ez a sima, vékony felület cseppet sem porózus, így igazán tartós és biztonságos használatot tesz lehetővé, magas kopásállósága miatt. A kerámia előnyeit azonban nem csak a sütőformákon élvezhetjük a konyhában, hanem serpenyőkön, késeken és főzőedényeken is. A kerámia bevonat ugyanis, a konyhakultúra egyik új felfedezése, amely igen nagy népszerűségnek örvend, szerte a világon. Ízletes és egészséges ételek elkészítését teszik lehetővé ezek a különleges, kerámia bevonatos termékek. Egy kerámia sütőforma tehát, garantáltan megkönnyíti majd a dolgodat, ha otthon szeretnél különleges süteményeket készíteni a szeretteid számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Cukrász kellékek raktárról
Márkák
Ország Boltja díj
 
Gazdagmami

Az év anyavállalata

2015

különdíj