Termékek Menü
0

Milyen konyhafelszerelésekre van szükség a háztartásban?

Nehéz dolga van annak, aki kezdő háziasszonyként egy teljes konyhát akar berendezni. Általában a konyhafelszerelések szépen, lassan, évről-évre gyűlnek össze. Az, hogy milyen eszközökre van szükség, nagyban függ a háziasszony szokásaitól: Főz-e rendszeresen, süt-e, vagy csak alkalmi szakácsként fordul meg a konyhában, netán a konyha csak kávé, teafőzésre, melegítésre szolgál? Ennek függvénye, hogy miből mit és mennyit veszünk.

Ha kompletten szeretnénk a konyhát konyhafelszereléssel ellátni, akkor az 3 részből áll: főzéshez használatos kellékek, sütéshez használatos eszközök, valamint háztartási gépek. Kávé, teafőző, néhány tányér, pohár valamint evőeszköz minden konyhába kell! Jól jön, ha van pár lábas, fazék, tepsi, fakanál, vágódeszka is. Arra ügyeljünk, hogy inkább legyen kevesebb háztartási felszerelésünk, de azok legyenek minőségiek , így hosszabb életűek lesznek. Reszelőből, darálóból, fokhagymatörőből, egyéb fém segédeszközökből mindenképpen rozsdamentes kivitelt válasszunk! Sütéshez ma a szilikoneszközök a legjobbak.

Akár vezetünk háztartást, akár nem, a konyhai gépek igen jó szolgálatot tesznek: A kávéfőző gép alapfelszereltség, ha mi magunk nem is iszunk, a vendégeket megkínálni jól jöhet. Kenyérpirító, turmixgép, habverő, szendvicssütő – szintén jó szolgálatot tesznek. Jómagam napi szinten vezetek háztartást, és örömmel használom az olajsütőt, gofrisütőt, kenyérsütő gépet. Ez utóbbi nagy segítség, nem csak kenyeret sütök benne, de minden kelt tésztát abban dagasztok! Ha valaki konyhafelszerelésekkel szerelné fel konyháját, azt javaslom, hogy üljön le, írja össze, hogy az ő igényeihez mire van szükség, vagy nézzen körül honlapunkon. 

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Cukrász kellékek raktárról
Márkák
Ország Boltja díj
 
Gazdagmami

Az év anyavállalata

2015

különdíj