Termékek Menü
0

Szállítási információk

Szállítási módok összehasonlítása

 

Szállítási mód Szállítási díj    INGYEN szállítás értékhatára Szállítási határidő Átvátel időpontja
         
MPL postafutár 999 Ft 15000 Ft 2 munkanap munkanap 8-17 óra között
         
DPD futárszolgálat 1199 Ft 15000 Ft 2 munkanap munkanap 8-17 óra között
         
Átvétel Postán 799 Ft 15000 Ft 2 munkanap A választott posta nyitvatartási idejében
         
MPL csomagautomata 899 Ft 15000 Ft 2 munkanap 0-24 óra
         
Átvétel MOL töltőállomáson 899 Ft 15000 Ft 2 munkanap 0-24 óra
         

Személyes átvétel 

Kaposvár, Dombóvári út 1.

0 Ft 0 Ft 1 munkanap

munkanap 8-16 óra előzetes

telefonos egyeztetés szükséges

Szállítási információk

Csomagjainkat a DPD Hungária Kft., a Magyar Posta Zrt. csomag üzletága szállítja.

A DPD futárszolgálatos csomagjaink szállítónak történő átadásával egyidejűleg e-mail értesítést fogsz kapni a csomag azonosító számáról (figyeld az e-mail fiókod!). Ezt az üzenetet érdemes eltárolni, mert ennek az azonosítónak a segítségével követhető nyomon a csomag útja a https://www.dpd.com/hu weboldalon.

Az MPL-es csomagjaink szállítónak történő átadásával egyidejűleg SMS-t fogsz kapni a csomag azonosító számáról (amennyiben adtál meg mobiltelefonszáomt). Ezt az üzenetet érdemes eltárolni, mert ennek az azonosítónak a segítségével követhető nyomon a csomag útja a http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon és ez alapján tudják majd keresni a postán is.

Megrendelőink a következő szállítási módok közül választhatnak:

DPD futárszolgálat házhozszállítás:

A DPD a feladást követő munkanapon kiszállítja csomagod az ország bármely pontjára. Tehát a küldeményed várhatóan a rendelés leadását követő 2. munkanapon fog megérkezni hozzád. 

Két e-mailt fogsz kapni a DPD-től. Egyet a felvételkor és egyet a kiszállítás napján. Ezekben az e-mailekben szerepelni fog a csomagszámod. Szükség esetén módosíthatod a kiszállítás címét. A kiszállítás napján az e-mailben jelezni fogják a kiszállítás várható 1 órás idősávját. Ha nem talál a megadott címen a futár, akkor telefonon fogja felvenni veled a kapcsolatot. Sikertelen kézbesítés esetén hagy értesítőt a postaládában a DPD. A futárszolgálat 3 alkalommal kísérli meg kézbesíteni a csomagot.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban olyan közlendőd van, amit szeretnél megosztani a futárral (pl. nem jó a csengő), azt a megrendelő lap utolsó részében található megjegyzés rovatban tüntesd fel. Ezeket a megjegyzéseket fel szoktuk tűntetni a csomagon.

A DPD szállítás díja 1199 Ft, 15 000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES


MPL postafutár házhozszállítás:

Az MPL gyorsan, kényelmesen házhoz viszi megrendelésed az ország egész területén! A küldemény várhatóan a rendelés leadását követő 2. munkanapon fog megérkezni.

Érdemes olyan címet (akár munkahelyit) megadni, ahol napközben tartózkodsz, mert munkaidőben (8 és 17 óra között) kézbesítik csomagjainkat. Amennyiben nem talál a rendelésben megadott címen a kézbesítő, akkor a postaládában fogsz értesítést kapni a csomag érkezéséről, vagy a posta futár telefonon veszi fel a kapcsolatot Veled. Sikertelen kézbesítés esetén  az MPL a következő munkanapon ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha ez a próbálkozás is sikertelen, akkor az értesítésen szereplő postán veheted át a küldeményed 10 munkanapig.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban olyan közlendőd van, amit szeretnél megosztani a futárral (pl. nem jó a csengő), azt a megrendelő lap utolsó részében található megjegyzés rovatban tüntesd fel. Ezeket a megjegyzéseket fel szoktuk tűntetni a csomagon, de a speciális kérések teljesítése nem rajtunk múlik.

Díja 999 Ft, 15 000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES

Amennyiben 10 napig sem kerül átvételre a küldemény, úgy az MPL visszaküldi a csomagot hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.


Postán maradó csomag:

A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik postán szeretnéd átvenni a csomagot. Személyesen, személyazonosság igazolásával veheti át a postán a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje a megrendelést követő 2. munkanaptól. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 10 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

Mikor érdemes a Postán maradó szállítási módot választani:

  • Ha nagyon elfoglalt vagy és nem tudod egész nap otthon várni a csomagot,
  • Ha úgyis a közelben van a posta és egyszerűen be tudsz érte menni,
  • Ha fontos, hogy a legolcsóbb szállítási módot válaszd.

15 000 Ft feletti bruttó rendelési érték esetén INGYENES!

14 999 Ft bruttó rendelési értékig is csak 799 Ft!


Átvétel MOL töltőállomásokon

A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik MOL töltőállomáson szeretnéd átvenni a csomagot. Személyesen veheti át a postán a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje a megrendelést követő 2. munkanaptól. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 10 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

Mikor érdemes az Átvátel MOL töltőállomáson szállítási módot választani:?

  • Ha nagyon elfoglalt vagy és nem tudod egész nap otthon várni a csomagot,
  • Ha úgyis a közelben van egy MOL kút és egyszerűen be tudsz érte menni,
  • Ha fontos, hogy munkaidő után, vagy akár hétvégén is át tudd venni a csomagodat.

15 000 Ft feletti bruttó rendelési érték esetén INGYENES!

14 999 Ft bruttó rendelési értékig is csak 899 Ft!


Személyes átvétel

Ügyfélszolgálati irodánkban, (Kaposvár, Dombóvári út 1.) személyesen átveheted az összekészített csomagod munkanapokon 8 és 16 óra között.

Érdemes előtte időpontot egyezetni az ügyfélszolgálati telefonon (30-7098007).

 

Süss Velem.com

csapata

Cukrász kellékek raktárról
Márkák
Ország Boltja díj
 
Gazdagmami

Az év anyavállalata

2015

különdíj