Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítási módok összehasonlítása

 

Szállítási mód

Szállítási díj

4.999 Ft-os   kosárértékig 

Szállítási díj   5.000 Ft és 16.999 Ft-os kosárérték között  INGYEN szállítás értékhatára Szállítási határidő Átvétel időpontja
           
Átvétel postán 1.199 Ft 999 Ft 17.000 Ft 2 munkanap A választott posta nyitvatartási idejében
           
MPL postafutár 1.499 Ft 1.199 Ft 17.000 Ft 2 munkanap munkanap 8-17 óra között
           
Átvétel Posta Ponton (MOL, COOP) 1.199 Ft 1.099 Ft 17.000 Ft 2 munkanap A Posta Pont nyitvatartási idejében
           
MPL csomagautomata 1.499 Ft 1.199 Ft 17.000 Ft 2 munkanap

0-24 óra

           
Személyes átvétel Kaposvár, Dombóvári út 3.   0 Ft 0 Ft 1 munkanap munkanapokon 8-16 óra között, előzetes telefonos egyeztetés szükséges
           
DPD futárszolgálat 1.799 Ft 1.599 Ft Nincs ingyen szállítás 2 munkanap munkanap 8-17 óra között

 

Szállítási információk

Csomagjainkat a  Magyar Posta Zrt. csomag üzletága és a DPD Hungária Kft., szállítja.

Az MPL-es csomagjaink szállítónak történő átadásával egyidejűleg SMS-t fogsz kapni a csomag azonosító számáról (amennyiben adtál meg mobiltelefonszámot). Ezt az üzenetet érdemes eltárolni, mert ennek az azonosítónak a segítségével követhető nyomon a csomag útja a http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes weboldalon és ez alapján tudják majd keresni a postán is.

A DPD futárszolgálatos csomagjaink szállítónak történő átadásával egyidejűleg e-mail értesítést fogsz kapni a csomag azonosító számáról (figyeld az e-mail fiókod!). Ezt az üzenetet érdemes eltárolni, mert ennek az azonosítónak a segítségével követhető nyomon a csomag útja a https://www.dpd.com/hu weboldalon.

 

Megrendelőink a következő szállítási módok közül választhatnak:

 


MPL postafutár házhozszállítás:

Az MPL gyorsan, kényelmesen házhoz viszi megrendelésed az ország egész területén! A küldemény várhatóan a rendelés leadását követő 2. munkanapon fog megérkezni.

Érdemes olyan címet (akár munkahelyit) megadni, ahol napközben tartózkodsz, mert munkaidőben (8 és 17 óra között) kézbesítik csomagjainkat. Amennyiben nem talál a rendelésben megadott címen a kézbesítő, akkor a postaládában fogsz értesítést kapni a csomag érkezéséről, vagy a posta futár telefonon veszi fel a kapcsolatot Veled. Sikertelen kézbesítés esetén  az MPL a következő munkanapon ismételten megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha ez a próbálkozás is sikertelen, akkor az értesítésen szereplő postán veheted át a küldeményed 10 munkanapig.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban olyan közlendőd van, amit szeretnél megosztani a futárral (pl. nem jó a csengő), azt a megrendelő lap utolsó részében található megjegyzés rovatban tüntesd fel. Ezeket a megjegyzéseket fel szoktuk tüntetni a csomagon, de a speciális kérések teljesítése nem rajtunk múlik.

Díja:

 • 17.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES
 • 5.000 Ft és 16.999 Ft-os kosárérték között 1.199 Ft
 • 4.999 Ft-os kosárértékig 1499 Ft

Amennyiben 10 napig sem kerül átvételre a küldemény, úgy az MPL visszaküldi a csomagot hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.


Postán maradó csomag:

A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik postán szeretnéd átvenni a csomagot. Személyesen, személyazonosság igazolásával veheti át a postán a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje a megrendelést követő 2. munkanaptól. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 10 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

Mikor érdemes a Postán maradó szállítási módot választani:

 • Ha nagyon elfoglalt vagy és nem tudod egész nap otthon várni a csomagot,
 • Ha úgyis a közelben van a posta és egyszerűen be tudsz érte menni,
 • Ha fontos, hogy a legolcsóbb szállítási módot válaszd.

Díja:

 • 17.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES
 • 5.000 Ft és 16.999 Ft-os kosárérték között 999 Ft
 • 4.999 Ft-os kosárértékig 1.199 Ft

Átvétel Posta Ponton (MOL, COOP)

A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik MOL töltőállomáson, vagy Coop boltban szeretnéd átvenni a csomagot. Személyesen veheti át a postán a tőlünk megrendelt termékeket a csomag címzettje a megrendelést követő 2. munkanaptól. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már megérkezik a csomag). Az átvételre 10 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

Mikor érdemes az átvétel Posta Ponton szállítási módot választani:?

 • Ha nagyon elfoglalt vagy és nem tudod egész nap otthon várni a csomagot,
 • Ha úgyis a közelben van egy MOL kút vagy egy Coop bolt és egyszerűen be tudsz érte menni,
 • Ha fontos, hogy munkaidő után, vagy akár hétvégén is át tudd venni a csomagodat.

Díja:

 • 17.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES
 • 5.000 Ft és 16.999 Ft-os kosárérték között 1.099 Ft
 • 4.999 Ft-os kosárértékig 1.199 Ft

MPL Csomagautomata

A megrendelés leadásakor kiválaszthatod, hogy melyik MPL Csomagautomatában szeretnéd átvenni a csomagot. Várhatóan a megrendelést követő 2. munkanaptól. (Előfordulhat, hogy a reggeli órákban még nem, de délután már bent lesz az automatában). Az átvételre 5 munkanapig van lehetőség. Amennyiben ez idő alatt nem kerül átvételre a csomag, úgy az MPL visszaküldi hozzánk és a szállítási díjat a megrendelőre terheljük.

Mikor érdemes az MPL Csomagautomata szállítási módot választani?

 • Ha nagyon elfoglalt vagy és nem tudod egész nap otthon várni a csomagot,
 • Ha úgyis a közelben van egy MPL Csomagautomata és egyszerűen be tudsz érte menni,
 • Ha fontos, hogy munkaidő után, vagy akár hétvégén is át tudd venni a csomagodat.

Díja:

 • 17.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES
 • 5.000 Ft és 16.999 Ft-os kosárérték között 1.199 Ft
 • 4.999 Ft-os kosárértékig 1.499 Ft

Személyes átvétel

Ügyfélszolgálati irodánkban, (Kaposvár, Dombóvári út 1.) személyesen átveheted az összekészített csomagod munkanapokon 8 és 16 óra között.

Érdemes előtte időpontot egyezetni az ügyfélszolgálati telefonon (30-7098007).


DPD futárszolgálat házhozszállítás:

A DPD a feladást követő munkanapon kiszállítja csomagod az ország bármely pontjára. Tehát a küldeményed várhatóan a rendelés leadását követő 2. munkanapon fog megérkezni hozzád. 

Két e-mailt fogsz kapni a DPD-től. Egyet a felvételkor és egyet a kiszállítás napján. Ezekben az e-mailekben szerepelni fog a csomagszámod. Szükség esetén módosíthatod a kiszállítás címét. A kiszállítás napján az e-mailben jelezni fogják a kiszállítás várható 1 órás idősávját. Ha nem talál a megadott címen a futár, akkor telefonon fogja felvenni veled a kapcsolatot. Sikertelen kézbesítés esetén hagy értesítőt a postaládában a DPD. A futárszolgálat 3 alkalommal kísérli meg kézbesíteni a csomagot.

Amennyiben a szállítással kapcsolatban olyan közlendőd van, amit szeretnél megosztani a futárral (pl. nem jó a csengő), azt a megrendelő lap utolsó részében található megjegyzés rovatban tüntesd fel. Ezeket a megjegyzéseket fel szoktuk tüntetni a csomagon.

 

 

Díja:

 • 5.000 Ft feletti vásárlásnál 1.599 Ft
 • 4.999 Ft-os kosárértékig 1.799 Ft

 

Süss Velem.com

csapata