Termékek Menü
0

Szülinapi torta gyerekeknek

Szülinapi torta gyerekeknek: Adjuk meg a gyereknek, amire vágyik!

Szülőként gyermekünknek szeretnénk a legszebb és legfinomabb tortát elkészíteni. Visszajelzéseitek alapján rajtam kívül még sok szülőnek fontos, hogy saját maga készítse a szülinapi tortát. Ehhez szeretnék most néhány öteletet adin. Fontos, hogy a szülinapot minden évben megörökítsük. Itt 8+1 remek tippet kapsz a szülinapi képek elkészítéséhez >>

 

 

Szülinapi torta gyerekeknek: első szülinapi torta

Az első születésnap megünneplése nagyon fontos családi esemény melyre érdemes két tortával is készülni. Egy az ünnepeltnek, hogy bátran ismerkedhessen vele, és kóstolhasson belőle egy pedig a vendégeknek „kínálónak” A baba tortájából gyakran kimarad a cukor, a tojásfehérje, és nincs benne mesterséges színezék és aroma sem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szülinapi torta gyerekeknek: formatorta

A formatorták népszerűsége töretlen. A formatorta lényegében egy hagyományos torta (pl. csokitorta, vagy puncstorta) amit egy meghatározott alakúra faragunk és fondant masszával vagy marcipánnal burkolunk. Itt tényleg csak a fantázia és az ünnepelt kívánsága szabhat határt. Ezzel gyermekünk kedvenc mesefiguráját, vagy játékait jeleníthetjük meg. 

A formatorták elkészítése sokszor nem egyszerű, de vannak olyan sütőformák is melyek megkönnyítik a formatorta elkészítését. Például ezzel a sütőformával helyes kalózhajó alakú szülinapi tortát készíthetünk a kis kalózunknak.

 

 

 

 

Szülinapi torta gyerekeknek: tortaízesítések

A szülinapi tortának nemcsak szépnek és egyedinek de nagyon finomnak is kell lennie.

A díszítéshez felhasználhatjuk gyermekünk kedvenc édességeit is, mint a gumicukor, M&M’s csoki golyó, mogyoró stb. Mivel a legtöbb gyerek imádja az édességet, és az egyik legnagyobb kedvencük a csokoládé, biztos a siker ha csokis krémet készítünk. De népszerű még a gesztenye, citrom és a nutellás töltelék is! Ezekhez a krémekhez valamilyen gyümölcsöt is tehetünk, ami csak fokozza az ízélményt!

 

 

Szülinapi torta gyerekeknek: tortadíszítés

 

A szülinapi tortát sokféleképpen díszíthetjük.

  • Egyik legegyszerűbb, mégis nagyon látványos megoldás, ha tortaostyát teszünk a gyerekek szülinapi tortájára. A Süss Velem Webáruházban többszáz tortaostyát találsz.  
  • A különböző tortadíszítő szettekkel nemcsak a dekoráció de az ajándékozás is megoldható. Képzeld csak el mekkora örömet szerezhetsz gyermekednek ha a tortán kedvenc mesefiguráit találja, amikkel ráadásul később még játszani is tud majd!
  • A gyerekek többsége rajong a marcipánért. Magad is készíthetsz figurát.

 

 

 

 

Gyakran a szülinap nemcsak a rokonok hanem a barátok körében is megünneplésre kerül. Ezért a gyerekzsúrra érdemes emeletes tortában gondolkozni, melyet szintenként más-más ízű krémmel tölthetsz be, de a mini tortáknak is nagy sikere lehet.

Bátran bízd magad a képzeletedre, és készítsd el szívből a tortát! Kívánom, hogy önfeledt örömet és csodálkozást láss majd viszont gyermeked szemében ,amikor megpillantja majd!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
Cukrász kellékek raktárról
Márkák
Ország Boltja díj
 
Gazdagmami

Az év anyavállalata

2015

különdíj