Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Fizetés

Rendelésed ellenértékét a következő fizetési módok valamelyikével egyenlítheted ki:

  • Utánvétel: Megrendelésed ellenértékét a csomag kézhez vételekor egyenlítheted ki. Költsége a megrendelés összegétől függetlenül: 94 Ft Miért jó az utánvétel? Mert nem kell utalgatni. Ha gyorsan kell a csomag, akkor ezt érdemes választani, mert nem kell várni a pénz beérkezésére. Azoknak is ajánlom, akik nem kezelik rendszeresen az e-bank felületüket, mivel így megspórolhatnak néhány hibalehetőséget (pl. rossz számlaszámra küldenék az utalást, vagy nem hagyják jóvá a tranzakciót). 
  • Otp Bankkártyás fizetés: A bankkártyás fizetés legfontosabb előnyei a gyorsaság és a biztonság. A Süss Velm Webáruház nem von le költséget a bankkártyás fizetésnél. Az OTP bannkkártyás fizetés további előnyeiről, használatáról itt olvashatsz>>
  • Banki átutalás: a vételárat eljuttathatod hozzánk banki átutalással. Az átutaláshoz szükséges adataink: Kedvezményezett bankja: M7 Takarék Szövetkezet, Kedvezményezett neve: R-V Webshop Kft., Kedvezményezett számlaszáma: 67000069-11034665-00000000 A csomagokat csak a banki átutalás beérkezése után adjuk át a szállítónak. Minden munkanapon 13 órakor ellenőrizzük a bankszámlánkat. Sürgős esetben fontos, hogy a rendelés leadását követően mielőbb átutald az ellenértéket. Az utalásról szóló banki igazolást e-mail címünkre (info@sussvelem.com) megküldve segítheted munkatársainkat abban, hogy mielőbb eljuttathassák Hozzád a csomagot.
  • Készpénzben történő fizetés: kaposvári kiszállítás esetén rendelésed ellenértékét készpénzben fizetheted munkatársunknak. Ez a szolgáltatás költségmentes. Csak kaposvári házhoz szállítás esetén választható.
  • Fizetés bankkártyával a Webox terminálnál: Csak a Webox szállítási mód választása esetén elérhető. A bankkártyás fizetés legfontosabb előnyei a gyorsaság és a biztonság. A Süss Velm Webáruház nem von le költséget a bankkártyás fizetésnél.
Cukrász kellékek raktárról
Márkák
Ország Boltja díj
 
Gazdagmami

Az év anyavállalata

2015

különdíj

Akciós cukrász kellékek