Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Fizetés

Rendelésed ellenértékét a következő fizetési módok valamelyikével egyenlítheted ki:

  • Utánvétel: Megrendelésed ellenértékét a csomag kézhez vételekor egyenlítheted ki. Költsége a megrendelés összegétől függetlenül: 299 Ft. Miért jó az utánvétel? Mert nem kell utalgatni. Ha gyorsan kell a csomag, akkor ezt érdemes választani, mert nem kell várni a pénz beérkezésére. Azoknak is ajánlom, akik nem kezelik rendszeresen az e-bank felületüket, mivel így megspórolhatnak néhány hibalehetőséget (pl. rossz számlaszámra küldenék az utalást, vagy nem hagyják jóvá a tranzakciót). 
  • Bankkártyás és Barion fizetés: A bankkártyás fizetés legfontosabb előnyei a gyorsaság és a biztonság. A Süss Velem Webáruház természetesen nem von le költséget a bankkártyás fizetésnél. 
  • Banki átutalás: a vételárat eljuttathatod hozzánk banki átutalással. Az átutaláshoz szükséges adataink: Kedvezményezett bankja: M7 Takarék Szövetkezet, Kedvezményezett neve: R-V Webshop Kft., Kedvezményezett számlaszáma: 67000069-11034665-00000000 A csomagokat csak a banki átutalás beérkezése után adjuk át a szállítónak. Minden munkanapon 13 órakor ellenőrizzük a bankszámlánkat. Sürgős esetben fontos, hogy a rendelés leadását követően mielőbb átutald az ellenértéket. Az utalásról szóló banki igazolást e-mail címünkre (info@sussvelem.com) megküldve segítheted munkatársainkat abban, hogy mielőbb eljuttathassák Hozzád a csomagot.
  • Készpénzben történő fizetés: rendelésed ellenértékét készpénzben fizetheted munkatársunknak. Ez a szolgáltatás költségmentes. Csak kaposvári személyes átvétel esetén választható.