Termékek Menü
0

Érdekességek

2015-03-31 14:12:17

Nehéz dolga van annak, aki kezdő háziasszonyként egy teljes konyhát akar berendezni. Általában a konyhafelszerelések szépen, lassan, évről-évre gyűlnek össze. Az, hogy milyen eszközökre van szükség, nagyban függ a háziasszony szokásaitól: Főz-e rendszeresen, süt-e, vagy csak alkalmi szakácsként fordul meg a konyhában, netán a konyha csak kávé, teafőzésre, melegítésre szolgál? Ennek függvénye, hogy miből mit és mennyit veszünk.

2015-03-25 10:00:00

Tagadhatatlan, hogy egy egyszerű tortát is igazán különlegessé lehet varázsolni a marcipán figurák segítségével. Éppen ezért, a marcipán figurák nélkülözhetetlen kelléknek számítanak akkor, ha valaki tortát szeretne otthon sütni. Nem mindenki született cukrásznak, ám ez nem azt jelenti, hogy otthon ne tudnánk igazi tortacsodákat „gyártani”. 

2015-03-26 10:00:00

Szeretsz otthon sütögetni, ám az idegeidre megy az, hogy egy-egy süti gyakran odaég? Egy rémálom felvakarni a leégett süti darabokat a tepsi vagy a sütőforma aljáról? Akkor van egy jó hírünk! Manapság már léteznek olyan sütőformák, amelyekben egyszerűen lehetetlen leégetni a finom falatokat!

2015-03-24 16:00:00

Szeretnéd a családtagjaidat különleges formájú süteményekkel meglepni? Eleged van abból, hogy az üzletekben folyton olyan süteményt, tortát vásárolsz meg, amely telis tele van adalékanyagokkal? Akkor azt javasoljuk, hogy szerezz be otthonra néhány különleges sütőformát! A sütőforma segítségével igazán egyedi süteményeket, tortákat készíthetsz el.

2015-02-26 09:00:00
Sokan vagyunk háziasszonyok, akik szívesen sütünk, egy – egy ünnepi alkalomra pedig örömmel készítünk tortát is. A tortadíszítésnek azonban művészete van, noha mindegyikünk szeretne valami különlegessel előrukkolni, nem mindenkinek van tehetsége hozzá. Nézzük, hogy álljunk neki a tortadekorációnak! 
2012-07-05 14:07:17
Édességrajongóknak a marcipán csokoládéban, süteményben finom csemege, de a legelterjedtebb felhasználási módja eme mennyei édességnek, a marcipánfigurák készítése. Ha van némi kézügyességünk és elég kreativitásunk, magunk is nekiláthatunk marcipánfigurákat készíteni. 
Cukrász kellékek raktárról
Márkák
Ország Boltja díj
 
Gazdagmami

Az év anyavállalata

2015

különdíj